KABAK TATLISI
MALZEMELER
1 kg balkabağı
3 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su
1-2 adet defne yaprağı
ÜZERİ İÇİN
1 su bardağı dövülmüş ceviz
kaymak
HAZIRLANIŞI
Balkabağını dilediğiniz büyüklükte dilimlere ayırın.Bir tencereye koyup üzerine toz şekeri,suyu ve defne yaprağını koyup harlı ateşte yumuşayana kadar pişirin.Soğuduktan sonra servis tabağına alın.Üzerine dövülmüş ceviz ve kaymakla servis yapın.AFİYET OLSUN!!!
5 yorum:
Ellerinize saglik cok güzel olmus...
Sevgiler Sonia.
sonunda kafama göre bir site buldum:)) ellerinize sağlık çok beğendim.
sevgilerimle
yorumlarınız için teşekkürler.
merhaba,
ohh kabak tatlısı pek güzel... hem de kaymaklı ...
missss :)
ellerinize sağlık
SLM
BAYILIRIM BAL KABAĞI TATLISINA.ELLERİNE SAĞLIK.
Yorum Gönder